alle website opties op een rijtje…

Bericht door

bureau met tablet, website uitbreidingen

Een overzicht van alle website opties op een rijtje. Je kunt kiezen voor extra opties zoals integratie van social media (facebook, linkedin, google+ e.d.), uitgebreide SEO, nieuwsfeed, verzorgen van updates, backups en webhosting.

Webwinkel

Online jouw producten verkopen. Een online webwinkel om jouw producten te verkopen, inclusief diverse betaalmogelijkheden, aflever mogelijkheden enz. 

Social Media

Integreren van jouw social media op de website. Social media (zoals facebook of linkedin) die door jou wordt gebruikt, kan geïntegreerd worden met jouw website. Dit kan via een koppeling naar jouw social media account of compleet geïntegreerd worden zodat al jouw berichten en activiteiten vanuit social media ook automatisch op jouw website verschijnen.

SEO

Search Engine Optimalisation: verbeteren van de vindbaarheid van je website. In de huidige webwereld is het belangrijk dat jouw site gevonden wordt. SEO, het optimaliseren van de vindbaarheid, is altijd in ontwikkeling. ideesign+ besteedt aandacht aan de (aangeleverde) teksten en maakt deze SEO vriendelijk en implementeert zoekwoorden (kewords) en SEO gegevens in jouw website.

Nieuwsfeed

Selectieve nieuwsberichten automatisch op jouw site laten publiceren. Er kan een koppeling met een nieuwsfeed op je website laten plaatsen. Hiermee wordt nieuws gekoppeld aan je website en nieuwsberichten verschijnen automatisch op je eigen website. Er zijn veel nieuwsfeeds in omloop. Je kunt hierbij gebruik maken van specifiek nieuws dat gericht is op jouw doelgroep, thema of interesse zoals bijvoorbeeld over “het weer”. Al het nieuws over “het weer” wordt ook op je eigen site weergegeven. ideesign+ kan dit voor jouw website regelen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven via de e-mail en op jouw website publiceren. ideesign+ biedt een digitale nieuwsbrief service en helpt bij het maken en verzenden hiervan. Van het opzetten van een nieuwsbrief account (bij Laposta of Mailchimp), het maken van een layout, het verzenden van een nieuwsbrief tot het plaatsen van de nieuwsbrief op je website en het delen via social media.

Web event

Evenementen, webinars of cursussen op je site plaatsen Met een uitbreiding voor een web event kun je jouw evenement op je site plaatsen. Deelnemers kunnen zich (gratis) aanmelden of een ticket kopen voor het evenement.

Updates en Backups

Het up-to-date houden van je site en dagelijkse backup. ideesign+ verzorgt het onderhoud aan je website: uitvoeren van website updates en alle geïnstalleerde componenten. Het is belangrijk om up-to-date te blijven, zodat je website veilig blijft. Ook het maken van backups en het terugzetten hiervan kan ideesign+ onderhouden.

Webhosting

Het beschikbaar stellen van je website. ideesign+ verzorgt ook webhosting, gericht op de omvang en specificaties van jouw website. Indien je webhosting door ideesign+ laat verzorgen, dan wordt jouw website gehost via een snelle, betrouwbare verbinding.