tekst & beeld voor je website

Bericht door

bureau met laptop, teksten redigeren

ideesign+ redigeert of herschrijft teksten zodat ze beter geschikt zijn voor gebruik op je website. Je kunt ook zelf teksten aanleveren waarbij ideesign+ desgewenst richtlijnen geeft.
Professioneel beeldmateriaal zoals logo’s en foto’s zijn verkrijgbaar via ideesign+ voor een scherp tarief.

Tekst

ideesign+ overlegt en biedt hulp bij het samenstellen van jouw teksten voor de website. Bij een basis website lever je zelf de teksten aan. De teksten moeten logisch en overzichtelijk ingedeeld worden, als een boek met een duidelijk hoofdstuk indeling en paragrafen.

Als extra optie biedt ideesign+ de mogelijkheid om teksten te (her)schrijven en redigeren voor drukwerk, publicaties of website. Ook het opnieuw indelen van bestaande teksten of aanpassen en redigeren van teksten naar een SEO vriendelijke versie – zodat je online beter gevonden wordt – is mogelijk.

Beeld

Bij een basis website lever je zelf foto’s en beeld aan. Beelden dienen rechtenvrij te zijn en niet ergens gedownload van internet. ideesign+ is niet aansprakelijk voor aangeleverd foto- en beeldmateriaal.

ideesign+ beschikt over een stockfoto abonnement waarbij je kunt kiezen uit mooie, rechtenvrije stockfoto’s die op je website komen. Wil je passend en mooi beeldmateriaal op jouw website?  ideesign+ kan de juiste beelden voor jou verzorgen afgestemd op jouw website.

Fotografie

Wil je bijvoorbeeld mooie foto’s van jouw bedrijf of gedetailleerde productfoto’s voor jouw website? ideesign+ verzorgt ook fotografie. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een foto biedt duidelijkheid wat jij te bieden hebt en waar jouw bedrijf voor staat. Mooi fotomateriaal laat een goede indruk achter, geeft een bepaalde sfeer en geeft jouw website een professionele en mooie uitstraling.