over ideesign+

grafisch ontwerp + websites + drukwerk + reclame

ideesign+ ontwerpt, ontwikkelt en levert websites en drukwerk, van idee tot een grafisch ontwerp of design waarbij service en kwaliteit voorop staan. Voor elke branche van klein tot groot, passend binnen elk budget.

ideesign+ denkt mee

Welke vraag of wens je ook hebt, ideesign+ heeft het antwoord op al jouw vragen als je een nieuwe website of drukwerk nodig hebt. Heb je speciale wensen? ideesign+ denkt mee, regelt het en neemt alles uit handen; compleet verzorgd zonder dat jij er omkijken naar hebt! Vanzelfsprekend met aandacht voor jou.

Wil jij een nieuwe website of logo of heeft jouw huisstijl een nieuwe, moderne uitstraling nodig. Ben je op zoek naar een mooie flyer, brochure, folder of reclamebord? Bij ideesign+ ben je aan het juiste adres.

Op alle overeenkomsten met ideesign+ zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind je HIER.

specialismen

  • grafisch ontwerp
  • DTP (desktop publishing)
  • webdesign
  • websites
  • fotografie & beeldbewerking

Webdesign

Bericht door Mieke de Leeuw,

ideesign+ zet jouw onderneming op elk scherm Ontwerp van maatwerk layout, template of thema Het is erg belangrijk dat een website er mooi uitziet en overzichtelijk is, zodat bezoekers op jouw site te blijven. Een website kan niet zonder webdesign, layout, template of thema; het is de presentatie van jou of jouw onderneming. De layout moet gebruikersvriendelijk zijn zodat het...

Lees meer

logo ontwerp of restylen

Bericht door Mieke de Leeuw,

ideesign+ geeft jouw onderneming een eigen beeld Nieuw en uniek logo ontwerp Wil jij een nieuw logo ontwerp of een nieuw beeldmerk? Of wil jij jouw huidige logo laten restylen? ideesign+ ontwerpt logo’s passend binnen jouw budget, nieuw, uniek en op maat gemaakt! Het nieuwe logo kan ook onderdeel uitmaken van een nieuwe huisstijl of corporate identity. Werkwijze logo...

Lees meer

huisstijl of corporate identity

Bericht door Mieke de Leeuw,

ideesign+ geeft jouw onderneming een eigen gezicht Huisstijl: de uitstraling van jouw onderneming Een nieuwe huisstijl (corporate identity) laat een eerste indruk achter en is een uitnodiging om klant bij jou te worden. Een visitekaartje is hét visitekaartje. Het is de uitstraling naar buiten toe. Het logo, de website en drukwerk krijgen een eigen gezicht zodat jouw onderneming herkenbaar wordt aan alle...

Lees meer

foto & beeld

Bericht door Mieke de Leeuw,

ideesign+ maakt van jouw onderneming een plaatje Foto Wil jij mooie foto’s van jouw bedrijf of gedetailleerde productfoto’s voor drukwerk of website? Heb je speciale wensen? ideesign+ verzorgt ook fotografie. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een mooie foto is bepalend voor website en drukwerk en biedt duidelijkheid wat jij te bieden hebt en waar...

Lees meer

redactioneel design

Bericht door Mieke de Leeuw,

ideesign+ brengt jouw verhaal over Layout en opmaak van (digitale) publicaties Wil jij jouw onderneming, product, verhaal, presentatie of verslag professioneel op papier of online. ideesign+ verzorgt redactioneel design: de layout en opmaak (DTP) van jouw publicaties zoals magazines, brochures, catalogi, boeken en verslagen. Eventueel compleet verzorgd met fotografie, professioneel fotomateriaal, beeldbewerking en het maken...

Lees meer

DTP desktop publishing

Bericht door Mieke de Leeuw,

ideesign+ maakt het voor jou op DTP: layout- en opmaakwerk Voor al jouw DTP- (desktop publishing), layout- en opmaakwerk, kun je bij ideesign+ terecht. Ook voor een passende layout en opmaak binnen een bestaande huisstijl. ideesign+ ontwerpt en verzorgt de layout van drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, folders en flyers, maar ook (grootformaat) reclame- en fotoproducten zoals banners, stoepborden,...

Lees meer

Wat kan ideesign+ voor jou betekenen:

ideesign icon grafisch ontwerpideesign+ maakt jouw onderneming herkenbaar met een grafisch ontwerp, uniek, op maat gemaakt logo, een website of een complete huisstijl (corporate identity) – het visitekaartje van jou of jouw onderneming – met de juiste uitstraling en in de juiste stijl. Voor al het DTP-, layout- en opmaakwerk van print- en drukwerk, redactioneel design, fotografie, beeldbewerking en illustraties kun je bij ideesign+ terecht. Ook voor een passende layout en opmaak binnen een bestaande huisstijl.

ideesign icon drukwerkideesign+ levert zakelijk drukwerk en promotioneel drukwerk op het gebied van huisstijl, promotie, reclame, presentatie en relatiegeschenken. Of het nu gaat om een visitekaartje of een grote banner, ideesign+ levert alles.
ideesign+ helpt door het geven van vakkundig drukwerkadvies en denkt mee over de mogelijkheden dankzij jarenlange ervaring in de grafische sector. Kies voor een gedegen persoonlijk advies én kwaliteit: ideesign+ levert kwaliteitsdrukwerk tegen een scherpe prijs.
ideesign icon prijsinfoideesign+ biedt totaalpakketten tegen een vaste prijs zodat je weet waaraan je toe bent. In een pakket zit een uniek, op maat gemaakt logo in combinatie met één of meerdere drukwerk layouts. Er zijn ook speciale website pakketten met diverse opties voor een complete website. Neem contact op voor meer informatie, om een afspraak te maken of laat onderaan deze pagina je telefoonnummer achter. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Contact

Geef een seintje:

Wil je meer informatie over websites of wat ideesign+ voor jou kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Stuur een e-mail of laat je telefoonnummer achter onderaan deze pagina. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Geeft het antwoord in cijfers:

Adres:

Hoogstraat 14 | 6644 BT  Ewijk

06 4452 8596

Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten tussen ideesign+ en diens opdrachtgevers zijn van toepassing de algemene voorwaarden van ideesign+ zoals  hier vermeld,  met de inhoud waarvan opdrachtgever verklaart bekend te zijn ten tijde van het sluiten van de overeenkomst. Een exemplaar wordt u op verzoek toegezonden.

Een PDF van de algemene voorwaarden vind je HIER.

Privacy Statement

Een PDF van het privacy statement vind je HIER.