Mieke de Leeuw freelance grafisch ontwerper

Bericht door

foto van Mieke de Leeuw van ideesign+

freelance grafisch ontwerper / creatief DTP-er

Het vak als grafisch ontwerper en creatief DTP-er is veelzijdig, creatief, altijd in ontwikkeling en op mijn lijf geschreven. Ik beschik over zo’n 20 jaar ervaring als allround DTP-er/grafisch ontwerper met het ontwerp van logo’s en huisstijl, ontwerp en opmaak van al het denkbare drukwerk, van visitekaartje tot grootformaat panelen, van flyers tot complete boekwerken, webdesign en websites. Mijn streven is om van elke opdracht iets unieks en moois te maken.

over mij

In 2012 ben ik gestart als freelancer/zzp-er onder de naam ideesign+. Daarvoor was ik ruim 15 jaar werkzaam in de grafische sector waar ik startte als DTP-er en mij heb ontwikkeld tot allround grafisch ontwerper/creatief DTP-er, sinds 2012 ook op het gebied van webdesign en websites. Inmiddels beschik ik over ruim 20 jaar ervaring voor een verscheidenheid aan klanten en opdrachten.
Ik vind het leuk om persoonlijke aandacht te geven, te luisteren en te adviseren. Mijn uitdaging is om jou blij te maken met mijn creatie die uniek is en gericht op jou. Ik ben creatief, enthousiast, betrokken, behulpzaam en ik ben een aanpakker. Fotografie is één van mijn hobby’s.

ervaren en allround

Bent u op zoek naar een allround grafisch ontwerper/creatief DTP-er. Zoekt u assistentie bij een DTP klus, het maken van een layout of opmaakwerk? Heeft u iemand nodig voor uw website? Ik – Mieke de Leeuw – wil u graag van dienst zijn en ben inzetbaar voor elke opdracht of project op het gebied van grafisch ontwerp zoals logo’s, huisstijl, drukwerk en websites.

Neem contact met mij op dan kunnen we bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.