ideesign+ grafisch ontwerp

Bericht door

dtp en opmaak van De Cirkel

over ideesign+ grafisch ontwerp

De naam ideesign is ontstaan uit een samenvoeging van idee naar ontwerp cq design. De + staat voor de extra diensten zoals grafisch ontwerp, websites + drukwerk + reclame (sign). ideesign+ maakt jouw onderneming herkenbaar met een nieuw, uniek, op maat gemaakt logo, een website of een complete huisstijl (corporate identity) – het visitekaartje van jou of jouw onderneming – met de juiste uitstraling en in de juiste stijl. Welke vraag of wens je ook hebt, ik verzorg het, regel het voor je en neem alles uit handen; compleet verzorgd! Vanzelfsprekend met persoonlijke aandacht voor jou.

Mieke de Leeuw

In 2012 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer onder de naam ideesign+. Daarvoor was ik ruim 15 jaar werkzaam in de grafische sector waar ik startte als DTP-er en mij heb ontwikkeld tot allround grafisch ontwerper / creatief DTP-er en sinds 2012 ook op het gebied van als webdesign en websites. Inmiddels beschik ik over ruim 20 jaar ervaring voor een verscheidenheid aan klanten en opdrachten.  Ik vind het een uitdaging om het anderen naar hun zin te maken, te overtuigen en te adviseren.  Ik ben creatief, enthousiast, zeer betrokken en sociaal en een aanpakker. Fotografie is één van mijn hobby’s, ik gebruik eigen fotomateriaal of fotobewerkingen in mijn publicaties of werk voor klanten.

Het vak als grafisch ontwerper en creatief DTP-er is veelzijdig, creatief, altijd in ontwikkeling en op mijn lijf geschreven. Ik beschik over zo’n 20 jaar ervaring als allround DTP-er/grafisch ontwerper met het ontwerp en opmaken van logo’s, huisstijl, al het denkbare drukwerk van visitekaartje tot grootformaat panelen, van flyers tot complete boekwerken, webdesign en websites. Mijn streven is om van elke opdracht iets unieks en moois te maken.