Webdesign

Bericht door

bureau met tablet, laptop; resonsive design

ideesign+ zet jouw onderneming op elk scherm

Ontwerp van maatwerk layout, template of thema

Het is erg belangrijk dat een website er mooi uitziet en overzichtelijk is, zodat bezoekers op jouw site te blijven. Een website kan niet zonder webdesign, layout, template of thema; het is de presentatie van jou of jouw onderneming. De layout moet gebruikersvriendelijk zijn zodat het duidelijk is waar men welke informatie kan vinden.

Een website kan tegenwoordig niet zonder layout die responsive is: die zich aanpast aan elk scherm, of het nu een laptop, tablet of smartphone is. Een responsive website zorgt bovendien voor een betere vindbaarheid.

Alle websites die door ideesign+ worden ontworpen en gemaakt hebben een responsive layout. ideesign+ ontwerpt een webdesign alleen in combinatie met het maken en opleveren van een website.

Werkwijze webdesign

In een persoonlijk gesprek wordt een inventarisatie gemaakt van eisen, wensen en ideeën voor een website met een nieuw webdesign. Wil je een website met variaties in de layout of een bestaande layout aan laten passen? Wil je jouw idee professioneel uitgewerkt hebben tot een nieuw webdesign? Of ben je een startende of kleine onderneming? Is het voor een stichting of vereniging? Vaak kan een kleinere, eenvoudige maar mooie website al voldoen, ook voor een kleiner budget.

Op basis van de eisen, wensen en ideeën wordt een gespecificeerde offerte gemaakt.
Na akkoord hiervan, worden een aantal layouts, templates of thema’s aan jou voorgelegd en het gekozen thema wordt uitgewerkt tot een definitieve (maatwerk) website.