huisstijl of corporate identity

Bericht door

dtp bureau huisstijl met tablet, notitieboekje, potloden

ideesign+ geeft jouw onderneming een eigen gezicht

Huisstijl: de uitstraling van jouw onderneming

Een nieuwe huisstijl (corporate identity) laat een eerste indruk achter en is een uitnodiging om klant bij jou te worden. Een visitekaartje is hét visitekaartje. Het is de uitstraling naar buiten toe. Het logo, de website en drukwerk krijgen een eigen gezicht zodat jouw onderneming herkenbaar wordt aan alle uitingen, zoals website, briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, e-mails, bedrijfskleding etc.

Heb jij of heeft jouw onderneming een nieuwe, frisse, moderne uitstraling nodig? Wil je een nieuw logo of alleen een nieuwe layout voor drukwerk of voor jouw website? Wil je een bestaande layout aan laten passen of moet er iets nieuws gemaakt worden binnen jouw huidige huisstijl? Ben je een startende of kleine onderneming of is het voor een stichting of vereniging en heb je alleen maar een logo en visitekaartje nodig? Ook het het uitwerken van jouw idee of het restylen van een bestaande huisstijl is mogelijk. Altijd passend binnen jouw budget.

Werkwijze huisstijl

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij ideeën en wensen. Op basis hiervan wordt een gespecificeerde offerte gemaakt. Na akkoord, worden een aantal ontwerpen voorgelegd en uitgewerkt tot een nieuwe en unieke huisstijl. De ontwerpen en layouts worden in diverse bestandsformaten aangeleverd, geschikt voor web en print.