Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten tussen ideesign+ en diens opdrachtgevers zijn van toepassing de algemene voorwaarden van ideesign+ zoals  hier vermeld,  met de inhoud waarvan opdrachtgever verklaart bekend te zijn ten tijde van het sluiten van de overeenkomst. Een exemplaar wordt u op verzoek toegezonden.

Een PDF van de algemene voorwaarden vind je HIER.

 

Privacy Statement

Een PDF van het privacy statement vind je HIER.

Wat kan ideesign+ voor jou betekenen?

grafisch ontwerp: voor web + print

ideesign+ maakt jouw onderneming herkenbaar met een nieuw, uniek, op maat gemaakt logo, een website of een complete huisstijl (corporate identity) – het visitekaartje van jou of jouw onderneming – met de juiste uitstraling en in de juiste stijl. Voor al het DTP-, layout- en opmaakwerk van print- en drukwerk, redactioneel design, fotografie, beeldbewerking en illustraties kun je bij ideesign+ terecht. Ook voor een passende layout en opmaak binnen een bestaande huisstijl.

websites: compleet + responsive webdesign

Heb jij een website nodig of heeft jouw website een nieuwe boost nodig? Voldoet jouw site niet meer aan deze tijd? ideesign+ verzorgt complete CMS responsive websites; websites die je zelf kunt onderhouden en die zich automatisch aanpassen aan elk scherm. Ook voor startende of kleine ondernemingen, stichting of vereniging die op zoek zijn naar een kleine, eenvoudige maar mooie website. Elke website wordt compleet opgeleverd, inclusief een persoonlijke instructie zodat je je site na oplevering zelf kunt onderhouden.

drukwerk: zakelijk + promotioneel + reclame

ideesign+ levert zakelijk drukwerk en promotioneel drukwerk op het gebied van huisstijl, promotie, reclame, presentatie en relatiegeschenken. Of het nu gaat om een visitekaartje of een grootformaat banner, ideesign+ levert alles. ideesign+ helpt door het geven van vakkundig drukwerkadvies en denkt mee over de mogelijkheden dankzij jarenlange ervaring in de grafische sector. Kies voor een gedegen persoonlijk advies én kwaliteit: ideesign+ levert kwaliteitsdrukwerk tegen een scherpe prijs.

Contact

Geef een seintje:

Wil je meer informatie over websites of wat ideesign+ voor jou kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Stuur een e-mail of laat je telefoonnummer achter onderaan deze pagina. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

    Adres:

    Hoogstraat 14 | 6644 BT  Ewijk

    06 4452 8596